Disney World, George W. Bush'un yaptığı resimleri sergileyecek

Resimlerde eski başkanın tanıştığı askeri personel ve gaziler yer alıyor

Walt Disney Company, George W. Bush Enstitüsü'nün "Cesaret Portreleri: Bir Komutanın Amerika'nın Savaşçılarına Övgüsü" adlı özel sergisine Walt Disney World Resort'taki EPCOT'ta yer alan The American Adventure fuar alanında 12 ay boyunca ev sahipliği yapacağını ve serginin 9 Haziran 2024'teki büyük açılışla başlayacağını duyurdu (George W. Bush Başkanlık Merkezi)

Eski ABD Başkanı George W. Bush'un resimleri, gazilere yönelik bir kutlama kapsamında Florida'daki Walt Disney World'de sergilenecek.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Disney, EPCOT tema parkında haziranda açılacağını çarşamba günü duyurduğu yeni serginin Bush'un askeri personele "kişisel bağlılığını" ve onlarla "devam eden çalışmalarını" yansıtacağını duyurdu.

Florida'nın merkezindeki parkta yer alan American Adventure fuar alanındaki sergide, birçoğunda Başkan'ın şahsen tanıdığı ordu mensuplarının yer aldığı 60'tan fazla resim olacak.

George W. Bush Başkanlık Merkezi Başkanı ve CEO'su Ken Hersh yaptığı basın açıklamasında, "Umuyorum ki bu özel sergiyi görme fırsatı bulanlar, resmedilen kahramanların her birinin ardındaki liderliği, hizmeti ve fedakarlığı ve askeri personelimizin ve ailelerinin ordudan ayrılırken karşılaştıkları benzersiz zorlukları da hatırlayacak" dedi.
 

Tablolar

Florida'daki Walt Disney World Resort'ta yer alan EPCOT'taki yeni sergide gösterilecek portreler (Disney/George W. Bush Başkanlık Merkezi)


Disney, "Cesaret Portreleri: Bir Komutanın Amerika'nın Savaşçılarına Övgüsü" sergisindeki her bir tabloya, sergide yer alan kişilerin "ilham verici hikayelerinin" eşlik edeceğini açıkladı.

Disney Deneyimleri Başkanı Josh D'Amaro, "Ülkemiz için çok şey verenleri kutlamak, 100 yıllık tarihimiz boyunca The Walt Disney Company'nin dokusunun bir parçası olmuştur" dedi.

Bush Enstitüsü'ne bu özel koleksiyona yer vermemize ve konuklarımızla paylaşmamıza imkan sunduğu için minnettarız.

77 yaşındaki Bush, 11 Eylül 2001'de Dünya Ticaret Merkezi ve Pentagon'a yapılan saldırılar sırasında Beyaz Saray'daydı ve George W. Bush Enstitüsü'nün çalışmaları o tarihten bu yana orduda görev yapanlara odaklanıyor.

Benzer bir sergi 2017'de açıldığında Başkan Bush, resmini yaptığı herkesi tanıdığını söylemişti.
 

Disney

EPCOT'taki American Adventure fuar alanı 9 Haziran 2024'ten itibaren sergiye ev sahipliği yapacak (Disney)​​​​


Bush, NBC News'a "Bu insanlar kendilerine kahraman denmesini istemiyorlar" diye konuşmuştu.

Onlar sadece iyi bir iş çıkardıkları için  [başkalarının] teşekkür etmesini istiyor ve ben insanların onlara acımasını istemiyorum.

Disney, serginin yeni versiyonunun 9 Haziran'da açılıp bir yıl süreceğini ve 11 Eylül sonrası gazileri ve aileleri için kaynak oluşturulacağını söyledi.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: Çağatay Koparal

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU