Ryan Gosling ailesinin rol seçimine etkisini açıkladı

Barbie ve Dublör'ün yıldızı, ailesini ve "hepimiz için en iyisinin ne olacağını" düşündüğünü söylüyor

(Reuters)

Ryan Gosling artık psikolojik açıdan rahatsız edici filmlerde oynamaktan bilinçli olarak kaçındığını açıkladı:

Beni bunalıma sokacak rolleri gerçekten kabul etmiyorum.

43 yaşındaki aktör geçen yıl Barbie'deki Ken rolüyle gişede muazzam başarı elde etmişti. Gosling halihazırda sinemalardaki aksiyon-macera filmi Dublör'de (The Fall Guy) izlenebilir.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kariyerine çocukken Disney Channel'ın The Mickey Mouse Club'ının bir parçası olarak başlayan Gosling, yetişkinliğinde The Believer'da Yahudi bir Neonazi'yi, Tepetaklak Nelson'da (Half Nelson) uyuşturucu bağımlısı bir öğretmeni ve Gerçek Sevgili'de (Lars and the Real Girl) şişme bebeğiyle ilişki yaşayan bir adamı canlandırarak bu karakterden uzaklaştı.

The Wall Street Journal Magazine'e verdiği yeni bir röportajda Gosling, artık bir rolü kabul etmeden önce ailesini düşündüğünü söyledi. Rol arkadaşı Eva Mendes'ten 10 yaşından küçük iki kızı var.

Gosling, "O an, evdekilerin ruh halini ve hepimiz için en iyisinin ne olacağını anlamaya çalışıyorum" dedi.

Aldığım kararları Eva'yla birlikte alıyorum ve önceliğimiz ailemiz oluyor.

Gosling düşünce tarzındaki bu değişimi 2016 yapımı caz müzikli romantizm filmi Aşıklar Şehri (La La Land) performansına bağlıyor.

Gosling, "Sanırım La La Land ilkiydi. 'Oh, bu onlar için de eğlenceli olacak, çünkü sete gelmeseler de her gün piyano çalışıyoruz, dans ediyoruz ya da şarkı söylüyoruz' gibi bir durumdu" diye anlattı.

Barbie'ye olan ilgileri ve Ken'e olan ilgisizlikleri ilham vericiydi. Bu olay gerçekleştiğinde onlar zaten iPad'de Barbie'leriyle ilgili küçük filmler yapıyorlardı, bu yüzden benim de Barbie filmi yapmak için işe gidiyor olmam, uyumlu olduğumuzu hissettirdi. 

Gosling ayrıca kısa bir süre önce kendi basın turu sırasında Mendes'in yeni kitabını tanıtan bir tişört giyerek partnerini sonuna kadar desteklediğini kanıtlamıştı.

Yakın zamanda Hits Radio'yla videolu röportaj yapan Gosling ve Dublör'deki rol arkadaşı Emily Blunt'a en sevdikleri filmler ve kendilerini en çok hangi Taylor Swift şarkısını benzettikleri sorulmuştu.

Röportajdan kısa videolar internette dolaşırken, hayranlar Barbie'nin 43 yaşındaki aktörünün üzerinde "Desi, Mami, and the Never-Ending Worries" (Desi, Anne ve Bitmeyen Endişeler) yazan beyaz bir tişört olduğunu fark etmeden geçemedi. 

Tişörtündeki yazı, on yılı aşkın süredir birlikte olduğu partneri tarafından yazılan ve bu sonbaharda raflarda yerini alacak bir çocuk kitabının başlığı.


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU