Merakla beklenen filmlerin vizyon tarihleri ertelendi

Robert Pattinson'ın başrolde olduğu devam filmi iki yıl sonra gösterime girecek

The Batman, suçluların kalplerine korku salan kahramanın Bilmececi'yle mücadelesini merkeze alıyordu (Warner Bros)

Hayranların heyecanla beklediği The Batman'in devam filminin gösterim tarihi ertelendi. Robert Pattinson'ın süper kahramanı canlandırdığı film, 2 Ekim 2026'da gösterime girecek. Bu, önceki vizyon tarihinden tam bir yıl sonrasına işaret ediyor.

Warner Bros'un vizyon takviminde yapılan tek önemli değişiklik Batman 2 değildi. Christian Bale'ın başrolünü oynadığı ve Maggie Gyllenhaal'un yönettiği The Bride!, The Batman 2'nin eski vizyon tarihi olan 3 Ekim 2025'te gösterime girecek.

Usta yönetmenin bol yıldızlı filmi de ertelendi

Barry Levinson'ın gangster filmi Alto Nights da 24 Kasım 2024'ten 21 Mart 2025'e ertelendi. Usta yönetmen Paul Thomas Anderson'ın isimsiz, yıldızlarla dolu filmiyse 8 Ağustos 2025'te vizyona girecek. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Matt Reeves'in The Batman'inin devam filmi, ilk olarak Nisan 2022'de duyurulmuştu.

Aynı yılın ağustosunda Mattson Tomlin, Reeves'le birlikte senaryoyu yazmaya başlamış ve Ocak 2023'ün sonlarında DC Studios patronları James Gunn ve Peter Safran, filmin 3 Ekim 2025'te gösterime gireceğini açıklamıştı.

DC yetkilileri, filmin gösterim tarihindeki gecikmenin geçen yılki grevlerle ilgili olduğunu söylüyor.

770 milyon dolarlık hasılat

The Batman, ABD'de 134 milyon dolarlık hasılatla pandeminin en iyi ikinci açılışını yapmıştı. Film, küresel çapta da 770,3 milyon dolarlık bir kazanç elde etmişti.

Geniş oyuncu kadrosunda ayrıca Kedi Kadın (Catwoman) rolünde Zoë Kravitz, Bilmececi (Riddler) rolünde Paul Dano ve Alfred rolünde Andy Serkis yer almıştı.

Filmde ayrıca Barry Keoghan, Bilmececi'yle arkadaş olan gizemli Arkham Akıl Hastanesi mahkumu rolündeydi ve karakter Joker'in bir versiyonu olarak kurgulanmıştı.

Aksiyon türündeki The Bride!'da Jessie Buckley ve Peter Sarsgaard'ın yanı sıra Annette Bening ve Penélope Cruz da rol alıyor.

Yazar-yönetmen Anderson'ın yeni filmindeyse Leonardo DiCaprio, Sean Penn, Regina Hall, Teyana Taylor, Wood Harris, Alana Haim ve Chase Infiniti rol alıyor. Konuyla ilgili ayrıntılar gizli tutuluyor.


Independent Türkçe, Hollywood Reporter, TheWrap

DAHA FAZLA HABER OKU