Andrew Tate'in malvarlığı için yaptığı temyiz başvurusu hakkında karar verildi

Andrew ve kardeşi Tristan, mülklerinin ve mallarının iadesi için yeni bir yasal mücadele başlatma şansına sahip

Andrew Tate, malvarlığının iadesinin yeniden değerlendirilmesi için yaptığı temyiz başvurusunu kazandı (AP)

Tartışmalı fenomen Andrew Tate, insan kaçakçılığı suçlamasıyla yargılanmayı beklerken el konan malvarlığının iadesinin yeniden değerlendirmesi için Romanya'da mahkemeye yaptığı temyiz başvurusunu kazandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Tate, insan kaçakçılığının yanı sıra tecavüz ve kardeşi Tristan ve diğer iki Rumen kadınla birlikte kadınları cinsel olarak sömürmek için bir suç çetesi kurma iddialarıyla da karşı karşıya.

Aralıkta Bükreş mahkemesi Britanyalı-Amerikan fenomenin mal varlığına el konmasına karşı yaptığı itirazı reddetmişti ancak pazartesi günü Bükreş Temyiz Mahkemesi, Tate'in talebini kabul ederek el koyma işleminin yeniden incelenmesine karar verdi.

Karar, daha önceki kararı yeniden yargılamaya götürdü, yani Tate kardeşler mahkemeye geri dönebilecek ve el konan varlıklarını geri almak için yeni bir girişimde bulunabilecekler.
 

Andrew ve Tristan Tate
Hem kendisi hem de kardeşi Tristan insan kaçakçılığı suçlamasıyla karşı karşıya (AP)


Yetişkinlere yönelik içerikleri, sosyal medya siteleri ve çevrimiçi kursları aracılığıyla kardeşlerin milyonlarca dolarlık bir servet biriktirdikleri ve pahalı mülkler, arabalar ve kişisel eşyalar edindikleri anlaşılıyor.

Ocak 2023'te, Bükreş yakınlarındaki mülklerinden pahalı arabaların alındığı görülürken, milyonlarca değerindeki saatlere de el konmuştu.

Tate'in baş avukatı Eugen Vidineac şunları söyledi: 

Bugünkü kararı selamlıyor ve hukuken doğru ve haklı bir karar olduğunu düşündüğümüz bu karar için hakimi alkışlıyoruz.

Her iki kardeş de kendilerine yöneltilen, yetişkin içeriği işiyle kadınları istismar etmelerini de içeren suçlamaları şiddetle reddediyor.
 

Andrew ve Tristan Tate

Her iki kardeş de yargılanacak ve halihazırda Romanya'yı terk edemiyorlar (AP) ​​​​​​


Mahkeme belgelerinde 7 mağdur olduğu iddia edilirken, suç gruplarına yardım ettikleri gerekçesiyle kardeşlerle birlikte iki Rumen kadın ortak da suçlanıyor.

Kardeşler ilk olarak Aralık 2022'de tutuklanmış ve ev hapsine alınmadan önce takip eden ayları cezaevinde geçirmişti. Halihazırda Romanya'yı terk edemiyorlar ve kesinleşmemiş bir tarihte mahkemeye çıkmaları bekleniyor.

Andrew Tate resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, artık mahkemenin süregelen el koymayı haklı çıkarmak için servetin yasadışı yollardan elde edildiğini göstermesi gerektiğini söyledi ve ekledi: 

Hiçbir şey kanıtlayamayacaklar çünkü böyle bir şey hiç olmadı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/news/world

Independent Türkçe için çeviren: Çağatay Koparal

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU