51 yaşındaki Sofia Vergara, estetik iddialarına yanıt verdi

"Yaşlandım"

Vergara, birçok kez Emmy ve Altın Küre Ödülleri'ne aday gösterildi (Reuters)

Kolombiyalı oyuncu Sofia Vergara, sosyal medyadaki estetik operasyon iddialarını yanıtladı.

ABC kanalında 2009 ila 2020'de ekrana gelen Modern Family dizisindeki Gloria Pritchett karakteriyle ününe ün katan 51 yaşındaki oyuncu, güzelliğini nasıl koruduğunu anlattı.

Glamour'a verdiği röportajda estetik konusuna değinen Vergara, yaşlandığı için eskisinden daha farklı göründüğünü ifade etti.

Sosyal medyada, "Kendine o kadar çok şey yaptırdı ki artık kendisine benzemiyor" şeklindeki yorumları okuduğunu söyleyen Vergara, "Bunlar genellikle mutsuz, depresif ve kıskanç kişiler" dedi.

Kimsenin eskisinden daha kötü görünmek için estetik yaptırmayacağını dile getiren Vergara, şunları söyledi:

Her zaman şunu söylemek istemişimdir: 'Hayır, buna yaşlanma diyoruz. Yaşlandım, bu yüzden farklı görünüyorum'

"Küçük müdahaleler yaptırıyorum"

Herhangi bir iğne vurdurup vurdurmadığı sorusuna Vergara, çok fazla boş vakti olmadığı için küçük şeyler yaptırdığı cevabını verdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Keşke çok vaktim olsaydı, daha fazlasını yaptırırdım" diyen Vergara, yüzüne mikroiğneleme, gözlerine ve boynuna düzenli botoks yaptırdığını açıkladı.

Güzel oyuncu, 2020'de bu yana ABD'nin NBC kanalında ekrana gelen yetenek yarışması America's Got Talent'da jüri üyesi olarak görev alıyor.

Vergara son olarak uyuşturucu baronu Griselda Blanco'nun hayat öyküsünden uyarlanan mini dizide başrolde yer aldı. Bu dizi, 25 Ocak 2024'te Netflix'te gösterime girecek.



Independent Türkçe, GlamourDaily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU