Will Smith: Kızımın ayaklanması başarıya bakışımı değiştirdi

"Kimse müfrezede yaşamak istemedi" diyen Hollywood oyuncusu, tüm ailesini ünlü yapmaya yönelik belki de aşırı şevkli çabalarından bahsetti

(AFP)

Will Smith, kızı Willow Smith'in "ayaklanmasının" başarıya bakışını değiştirmesine yol açan ilk şey olduğunu söylüyor.

Chris Rock'ın 2022 Oscar Ödülleri'nde, eşi Jada Pinkett Smith hakkında yaptığı şakanın ardından Will Smith'in komedyene sahnede tokat attığı meşhur patlamasının ardından Hollywood oyuncusu spot ışıklarının altına geri döndü.

Kevin Hart'ın Peacock'ta yayımlanan Hart to Hart adlı programında oyuncu ve komedyenle yaptığı söyleşide Smith, 2010'da ailesinin şöhrete kavuşmasını anlattı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Smith, NBC'nin The Fresh Prince of Bel Air adlı komedi dizisi sayesinde 1990'dan itibaren kendi başarısının tadını çıkarırken, Willow ve oğlu Jaden da 2000'lerin başında kendi şöhretlerine kavuştu.

22 yaşındaki müzisyen Willow, 2010'da ilk teklisi Whip My Hair'ı çıkararak henüz 9 yaşındayken Birleşik Krallık ve ABD listelerine girmişti.

Öte yandan aynı yıl rapçi ve oyuncu Jaden, 11 yaşındayken The Karate Kid'de Jackie Chan ve Taraji P. Henson'la başrolleri paylaşmıştı.

Metro'nun haberine göre Smith, Hart'a "2010 sanatçı ve ebeveyn olarak en harika yılımdı" dedi.

Haziranda Karate Kid, ekimde de Whip My Hair çıkmıştı. Kafamda kurduğum aile hayalini inşa ediyordum. Babamın yaptığından daha iyisini yapacaktım. Bunu konuşmuştuk, babam şiddet uygulayan biriydi.

Smith, başarılı aile idealine ulaşmaya çalışırken ailesine çok sert davrandığını ima ediyor gibiydi.

Ünlü oyuncu "Kimse bir müfrezede yaşamak istemedi" dedi.

Ayaklanmayı ilk Willow başlattı ve ben başarıyla paranın mutluluk anlamına gelmediğini ilk böyle fark ettim.

O noktaya kadar bir ev ve aile sahibi olma yolunda başarıya ulaşabileceğime ve mutluluğa giden yolu kendim açabileceğime gerçekten inanıyordum.

2022'de The Independent'a verdiği bir röportajda Willow Smith, farklı yetiştirilme tarzları nedeniyle büyürken anne ve babasının kendisini anlamakta zorlandığını açıklamıştı.

Öte yandan 25 yaşındaki Jaden, 15 yaşında henüz reşit değilken velayetini ailesinden kendi üstüne alma (bir çocuğun ebeveynlerinin ya da yasal vasilerinin kontrolünden çıkarılması) talebinde bulunmuştu. Jaden'ın bu isteği, Dünya: Yeni Bir Başlangıç (After Earth) adlı gişe felaketinde babasıyla başrolleri paylaşmasının ardından gelmişti. Filmi eleştirmenler de yerden yere vurmuştu.

Smith 2021'de yayımlanan anı kitabında, Jaden velayetini kendi üstüne almak istediği zaman "kalbinin paramparça olduğu" o anı anlatmıştı.

"Ve daha da kötüsü darbeyi Jaden'ın almasıydı" diye yazan Kurtuluş Günü'nün (Independence Day) yıldızı şöyle eklemişti:

Jaden ondan istediğim her şeyi sadakatle yerine getirmişti ve bense onu, kamuoyu önünde şimdiye kadar yaşadığı en kötü hırpalanmaya yönlendirmiştim.

Jaden nihayetinde velayetini kendi üstüne almaya çalışmaktan vazgeçse de o yıl aile evinden taşınmıştı.

Halihazırda Will Smith, 1995 yapımı ilk film de dahil önceki üç Çılgın İkili (Bad Boys) filminde birlikte rol aldığı Martin Lawrence'la birlikte Çılgın İkili'ye bir devam filmi çekiyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU