OnlyFans modeli, Ukraynalı askerlere ücretsiz abonelik veriyor

Fan-Pei Koung, kendisini "duygusal destek striptizcisi" diye tanımladı

Kendisine "seks turisti" diyen Fan-Pei Koung, Ukrayna'ya taşınma kararına yakınlarının karşı çıktığını söyledi (Fan-Pei Koung)

ABD'li içerik üretici Fan-Pei Koung, Ukraynalı askerler ve savaşta gönüllü görev yapan kişiler için ücretsiz OnlyFans hesabı açtığını söyledi.

Müstehcen içeriklerini içeren hesaba bu kişilerin bedavaya abone olabildiğini belirten Koung, Daily Beast'te iki gün önce yayımlanan röportajda kendisini şöyle tanımladı:

Duygusal destek striptizcisi.

33 yaşındaki model, Ukrayna'ya ilk kez Kasım 2022'de yardım için gittiğini ve Lviv'deki kadın sığınma evlerinde ve yetimhanelerde gönüllü olarak görev yaptığını belirtti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bir süre sonra ABD'ye dönen Koung, Şubat 2023'te bu sefer kalıcı şekilde Rusya'yla savaş halindeki Ukrayna'ya taşınıp başkent Kiev'de yaşamaya başladı.

Koung, Ukraynalılarla vakit geçirmeyi çok sevdiğini ifade etti:

Standartlarım çok yüksek çünkü sadece kendi başının çaresine bakabilen ve kendinden başkalarını düşünen erkekler istiyorum. ABD'lilerin hiçbiri benim standartlarıma uymadı. Sonra Ukrayna'ya geldim. Burada herkes kendinden başkasını düşünüyor. Ukraynalı erkekler bana bebekmişim gibi davranıyor… Hayatımda daha önce hiç böyle muamele görmedim.

Koung, İngilizce konuşan askerlere destek verdiğini de belirtti:

Biraz erotik diplomasi getirdim. Herkes en güçlü ve en iyi versiyonlarını gönderiyor. Bense gelip 'Hey nasılsın, konuşmak ister misin? Sana masaj yapacağım' dedim.

OnlyFans yıldızı, Britanyalı bir askerle konuşmasını da şöyle anlattı:

Yaşadıklarıyla nasıl başa çıktığı ve ilişkiyle ilgili sorunları hakkında 6 saat konuştuk. Bu adamla kendimi çok güvende hissettim. Bir ara kucağıma alıp saçını okşadım. Bana ‘'Kendimi bir kedi yavrusu gibi değerli hissediyorum. İki yıldır kimse bana bana dokunmamıştı' dedi.

Koung, OnlyFans'teki içeriklerinde "ücretsiz duygusal emzirmeden" Ukraynalılara bağış yapmaya kadar pek çok şey yaptığını söyledi.

 

Independent Türkçe, Daily BeastNew York Post

DAHA FAZLA HABER OKU